Kiek, tau paciam, tai atrodo realu, daktare?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno arena | 3 etapas | E. Miliūno projektas
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ gal tau primint per kiek laiko verslas siemensą surentė?
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąJei MGB rimtai ruošiasi investuoti į Žalgirį, tai natūralu, kad nori turėti ir savo sporto areną. Galbūt pagal verslo logiką tai yra efektyviau, negu nuomuotis treniruotėms ir varžyboms.
NBA reikia 20000 vietų arenos, be to žaidžiant NBA tokia arena realiai atsiperka dėl aukšto lygio rungtynių skaičiaus. Bet ar tos arenos reikia jau šiandien? Manau kad ne, ir kol kas jos atsipirkimas labai abejotinas.
Comment
-
Parašė Arunas Rodyti pranešimąJei Mockus iš tikrųjų investuotų į Žalgirį, tai tik todėl kad Žalgiris turi realių galimybių 5-10 metų laikotarpyje žaisti į Europą išsiplėtusioje NBA.
NBA reikia 20000 vietų arenos, be to žaidžiant NBA tokia arena realiai atsiperka dėl aukšto lygio rungtynių skaičiaus. Bet ar tos arenos reikia jau šiandien? Manau kad ne, ir kol kas jos atsipirkimas labai abejotinas.
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ jeigu rimtai užsiimtų, realu aš dabar nevardinsiu, kokie yra sutarties MG su Žalgiriu punktai (o aš juos tikrai žinau), bet jie man leidžia tikėti ne tik šituo reikalu, bet ir dar keliais, kurių dabar tikrai nesakysiu, nes per daug čia visi protingiYou've got one life! Live it!
Comment
-
/\ ekspansiją į europą rimtą jie planuoja. be to jau šiemet galėjo atvažiuoti ikisezininių mačų į Lietuvą lošti nba komandos, bet dėl nesamos infrastruktūros tai neįmanoma kol kas... siemensas per mažas, Kaunas savo didžiąją areną stato tik žodžiais. kai pastatys ir iš betono, tuomet atvažiuos čia ir nba
Comment
-
Ekspansiją į Europą NBA gal ir planuoja, bet kad Mockus sumanytų statyt areną už savo pinigus aš labai abejoju. Juk dabar MG Baltic atsisako pirkti Žalgirio akcijas, kol klubas negrąžins visų skolų. Todėl VšĮ "Krepšinio perspektyvos" ir mina savivaldybės slenkstį paskutiniu metu prašydami 2,6 milijonų Lt. 2,3 sau ir 0,3 už "Atleto" skolas Sabonio oranžiniam centrui. Jei jau Mockui svarbūs 2,6 milijono, abejoju, kad sumąstytų savo nuožiūra statyti už 200 milijonų nuostolingą objektą... Tuo tarpu kai miestas jį stato už savus
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ jeigu rimtai užsiimtų, realu aš dabar nevardinsiu, kokie yra sutarties MG su Žalgiriu punktai (o aš juos tikrai žinau), bet jie man leidžia tikėti ne tik šituo reikalu, bet ir dar keliais, kurių dabar tikrai nesakysiu, nes per daug čia visi protingi
o tai labai jau "solidziai" skamba: "zinau,bet nesakysiu" ....
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ būtent. kai įvyks (jeigu įvyks) tuomet atsiras žmonių, kurie paliudys, o dabar raukiuosi, kad per daug ko neprišnekėčiau...
Net ir už 11mln. lt kažinkiek žemės prie "Via Balticos" neprisipirksi. O pačiam Stumbrui pasistatyti normalią gamyklą su sandėliais ir administracinėmis patalpomis reikia nemažos teritorijos.
Jokių šansų. Galiu lažintis, kad tame sklype Mockus arenos nestatys.Paskutinis taisė Perfect; 2008.05.19, 23:45.
Comment
-
Parašė Perfect Rodyti pranešimąO kaip manai į kokį plotą galima būtų sutalpinti Stumbro gamyklą su visa logistine infrastruktūra, kurios pagalba jie skverbsis į Lenkijos rinką? Ir dar kur tas sklypas yra...
Net ir už 11mln. lt kažinkiek žemės prie "Via Balticos" neprisipirksi. O pačiam Stumbrui pasistatyti normalią gamyklą su sandėliais ir administracinėmis patalpomis reikia nemažos teritorijos.
Jokių šansų. Galiu lažintis, kad tame sklype Mockus arenos nestatys.
Comment
Comment